Optika

Okoioko Optika se sastoji iz prodajnog dela i laboratorije za ugradnju i popravku. Prodajni deo poseduje veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara. Redovno istražujemo nove svetske trendove.

Laboratorija za ugradnju i popravku

Saradjujemo sa proizvodjačima najboljih dioptrijskih stakala u svetu i zemilji. Bilo da su Vam potrebna lagana i estetski prihvatljiva stakla, stakla otporna na lom, manji odbljesak ili visoka zaštita od UV zračenja (E-SPF: eye sun protection factor), bićemo u mogućnosti da pruzimo stručan savet i rešimo zahtev.

www.essilor.com
www.hoyavision.com
www.zeiss.com
www.poloptic.com
 
Okoioko optika ima zaposlenog savremeno edukovanog optičara koji će sa entuzijazmom pristupiti rešavanju i najmanjeg problema. Posedujemo kvalitetan alat kao i lager rezervnih delova.
 
Okoioko optika je obogatila svoju laboratoriju Essilor mašinama najnovije generacije: Mr Orange i Mr Blue skener. Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama ovih mašina u mogućnosti smo da vam garantujemo vrhunsku preciznost ugradnje svih vrsta stakala u sve vrste ramova.
Mr Blue
Mr Blue skenira sve vrste ramova (pun ram, na najlon, bušenje, sunčani, sportski, itd.). U sebi sadrži i fokometar visoke preciznosti za očitavanje dioptrije i centriranje stakala u odnosu na individualne parametre i tehničke karakteristike rama. Nakon završenog procesa skeniranja i centriranja na red dolazi Mr Orange.
 
Mr Orange
Ova savršena mašina brusi, narezuje, buši i polira sve vrste materijala od kojih se proizvode sočiva (stakla).
 
Lensmeter Visionix VL3000
Lensmeter Visionix VL3000 omogućava brzo merenje jačine ugradjenih stakala/plastike odnosno polu tvrdih kontaktnih sočiva i automatsko skeniranje progresivnih naočara.